USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

Українці знову можуть сплачувати штрафи за порушення ПДР у «Дії»

10 Березня 2023 18:05
Штрафи за порушення правил дорожнього руху, виписані камерами автоматичної відеофіксації порушень, знову повернуть на портал державних послуг «Дія».

Про це повідомила пресслужба програми.

«Якийсь час сервіс не працював, бо оплату штрафів переказували на нові реквізити. Це потрібно, щоб кошти надходили до місцевих бюджетів, а не на один рахунок, як раніше. Доопрацювання успішно завершено», – зазначили у пресслужбі.

У «Дію» підтягнуться всі штрафи за період, доки сервіс був недоступний. А тому українців закликали не зволікати, а перевірити додаток та сплатити всі отримані штрафи.

На час, що цю функцію у «Дії» було відключено, штраф можна було сплатити альтернативним способом. Для оплати штрафу можна було перейти за посиланням QR-коду, розміщеним на лицьовій стороні постанови або скористатися чат-ботом ShtrafyPDRbot.

Також можна було сплатити за допомогою електронних платіжних систем та сервісів або особисто у банках України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus