USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.40 10.53

Українці зможуть підписувати контракт із ЗСУ в застосунку «Резерв+»

Сьогодні 10:24
У застосунку «Резерв+» вже з’явився функціонал онлайн-рекрутингу й з’явиться можливість підписання контракту у кілька кліків.

Про це пище «АрміяInform» з посиланням на заступницю міністра оборони Катерину Черногоренко.

Чиновниця наголосила, що укомплектування ЗСУ й інших Сил оборони є пріоритетним завданням. Саме тому у МОУ запустили можливість онлайн-рекрутингу прямо в «Резерв+».

«Ми зібрали найбільшу кількість вакансій яка існує на сьогодні в країні, це 4 000 вакансій, і завдяки цьому інструменту громадянин або громадянка зможуть обрати найбільш релевантну для себе посаду в Збройних Силах України», – розповіла Черногоренко.

Читати ще: Мобілізуватися без ТЦК: у Луцьку запрацював Центр рекрутингу української армії

За її словами, онлайн-рекрутинг в «Резерв+» буде розвиватися. У фокусі МО саме добровільний ректутинг.

«Ми хочемо розвивати цей функціонал і надати можливість нашим користувачам прямо в застосунку підписати контракт в декілька кліків. Це буде наступна ітерація онлайн-рекрутингу, яку ми запустимо найближчим часом, для того, щоби повністю цифровізувати цикл входу наших громадян як добровольців до лав ЗСУ», – наголосила Черногоренко.

Додаток «Резерв+» був запущений з 18 травня. Його постійно доопрацьовували та оновлювали. Так, нещодавно у «Резерв+» розробники додали функцію, що дозволяє оновлювати базу неактивних електронних військово-облікових документів шляхом сканування QR-кодів.

Водночас у застосунку має ще з’явитися можливість оформлення відстрочки для чоловіків призовного віку.

Читати ще: В Україні змінили порядок проходження ВЛК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus