USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Українці зможуть обрати вчителя року на порталі «Дія.Освіта»

Сьогодні 06:38
На порталі «Дія.Освіта» вперше пройде голосування за переможця національної премії Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Вибір українців».

Про це повідомила пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

«Global Teacher Prize Ukraine – одна з найпрестижніших національних премій, яка відзначає досягнення педагогів у розвитку української освіти. На порталі «Дія.Освіта» вперше проведуть опитування в категорії «Вибір українців», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: У «Дію» додали три нові документи

Як зазначають організатори голосування, Global Teacher Prize Ukraine, крім головного переможця, визначає вчителів у різних номінаціях, я-то «Учитель-новатор», «Вибір серцем» чи «Вибір українців». За допомогою народного опитування українці зможуть визначити серед 10 фіналістів вчителя, чия професійна історія та підходи заслуговують на відзнаку.

Переможці та фіналісти отримають кошти на здійснення професійних мрій та проєктів, а також представляють Україну на міжнародній арені.

Голосування триватиме до 1 жовтня включно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus