USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.30 10.46

Українці отримали понад ₴37 мільйонів за програмою «Національний кешбек»

Сьогодні 15:18
Держава здійснила перші виплати за програмою «Національний кешбек» – 646 378 українців отримали 37,2 млн грн за придбання українських товарів у вересні.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Міністерство економіки України.

«Ми здійснили перші виплати за програмою «Національний кешбек». Майже 650 тисяч українців отримали фінансову підтримку від держави, з них приблизно 10% – це люди старшого віку, у віці 60+. Цю виплату громадяни можуть спрямувати, зокрема, на оплату комунальних послуг», – наголосила перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Зокрема, максимальні суми кешбеку отримали 97 українців: 77 людей – понад 1000 грн, 15 осіб – понад 2000 грн, а п’ятеро громадян одержали максимальну виплату в розмірі 3000 грн.

Зазначається, що найбільше покупок з кешбеком у вересні українці зробили у великих торговельних мережах – «АТБ», «Сільпо», «Фора», «Аврора», Novus, Varus, «Велмарт» та «ТРАШ!».

Читати ще: Вже понад 20 виробників на Волині доєдналися до програми «Національний кешбек»

«Станом на 28 жовтня до програми долучилося 2,4 млн українців, які оформили 2,6 млн карток. Понад 1,5 млн користувачів активували у «Дії» картки для виплат», – зауважили у міністерстві.

У Мінекономіки додали, що загальна сума нарахованого кешбеку за жовтень становить 104,6 млн гривень, що майже втричі перевищує нарахування за вересень.

Читати ще: У «Дії» можна перевірити товар на участь у програмі «Національний кешбек»

Кешбек у розмірі 10% нараховується за придбання товарів українських виробників, що включені у програму. Максимальна сума виплат – 3 тис. грн на місяць.

Перші зарахування за програмою «Національний кешбек» у застосунку «Дія» отримали близько 400 тисяч клієнтів ПриватБанку на загальну суму 20,5 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP Сьогодні 15:52
Цікаво, які це українці. Я, особисто, нічого не отримав. Хоча, купую українське. Мені ці гроші не потрібні. Якщо, щось надійде - ВІДРАЗУ перешлю хлопчині, який втратив на війні око.
лучанка до Володимир Показати IP Сьогодні 17:07
Мова йде не про "вовину тисячу". Кладете на карту "Нац. кешбеку" гроші ,розраховуєтеся нею, а вам повертається кешбек на ту ж карту. Чи ви хотіли, щоб вам у поштову скриньку Сільпо щось кинуло?
123 Показати IP Сьогодні 17:22
Чергові побрехеньки зелених слуг. Купляв все українське у АТБ, Сільпо. На картці - ноль цілих, хрін десятих

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus