USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.40 10.60

Український закордонний паспорт – на 36-му місці у світі

10 Січня 2023 22:46
Український закордонний паспорт може увійти до десятки найсильніших після вступу до Європейського Союзу, вважають у компанії Нenley & Partners. У цьому разі він дозволить відвідувати країни, з якими Євросоюз має безвіз.

Станом на початок 2023 року український паспорт перемістився з 35 на 36 місце в їхньому індексі паспортів, який відображає зміни в безвізовому режимі країн світу. У компанії зазначають, що це сталося через зміни в позиціях інших країн, пише Бабель.

За період, відображений у рейтингу, країна не укладала договорів про безвізове переміщення, тож наразі власники паспорта України мають змогу пересуватися без візи чи з візою після прибуття у 144 країнах світу.

Читати ще: Українцям спростили продовження терміну дії закордонного паспорта

Японія очолює рейтинг найсильніших паспортів світу пʼятий рік поспіль – її громадяни можуть перебувати без візи або отримати її після прибуття у 193 країнах з 227. Сінгапур та Південна Корея посіли друге місце – у них 192 безвізові напрямки. Третє місце ділять німці та іспанці, які можуть їздити без віз у 190 країн.

Паспорт громадян росії у цьому рейтингу на 49-му місці. Останнє, 109-те місце має Афганістан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus