USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Український репер Skofka присвятив пісню загиблому на війні другу

3 Серпня 2022 00:19
Український репер Skofka присвятив свою нову пісню «Чути гімн» другу дитинства, життя якого забрала війна. Хлопець загинув, захищаючи Україну від окупантів.

Про це повідомляє УНІАН.

«Поки буде чути гімн у всіх містах України, буде жити Україна! Наш народ вже показав себе і на що готовий, щоб захистити своє. Ми обов'язково вистоїмо і переможемо, на жаль, ціною великих жертв. Цей трек я присвятив своєму другові Коноводову Валентину Валентиновичу, другу з дитинства, який загинув, захищаючи нашу Україну. Вічна пам'ять тобі, друже, вічно тебе будемо пам'ятати. За нами правда, значить, вистоїмо ми ваші вистріли, за нами правда, а її ніяк не пристрелити», – написав Skofka.

Читати ще: «Квіти мінних зон»: Океан Ельзи випустив кліп на нову воєнну пісню й запустив збір коштів на пікапи для армії

Зазначимо, це вже не перша пісня репера про агресію Росії проти України. Раніше він представляв трек «Не забудемо і не пробачимо», який набрав аж шість мільйонів переглядів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus