USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Український морпіх підірвав міст у Генічеську разом з собою, уповільнивши просування ворога

25 Лютого 2022 12:03
Одним із найважчих місць на мапі України під час воєнних дій став Кримський перешийок, де одним із перших ворога зустрів окремий батальйон морської піхоти.

Щоб зупинити просування танкової колони, було ухвалено рішення щодо підриву Генічеського автомобільного мосту. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у фейсбуці.

Виконати це завдання зголосився інженер окремого батальйону матрос Віталій Скакун. Міст було заміновано, але відійти звідти він не встиг. За словами побратимів, Віталій вийшов на зв’язок та повідомив про те, що підриває міст. Одразу ж пролунав вибух. Матрос загинув. Його героїчний вчинок значно уповільнив просування ворога, що дало змогу підрозділу передислокуватись та організувати оборону.

Командування морської піхоти буде клопотати перед вищим командуванням про надання матросу Скакуну Віталію Володимировичу державної нагороди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Слава Показати IP 25 Лютого 2022 12:42
Слава героям
Україна Показати IP 25 Лютого 2022 12:51
Вічна пам'ять Герою України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus