USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Українським дипломатам в Іспанії адресували ще три конверти з очима тварин

5 Грудня 2022 12:02
Поліція Іспанії вилучила на пошті ще три підозрілих конверти, адресованих українським дипломатам.

Загальна кількість погроз дипустановам України за кордоном таким чином досягла 21 випадку, повідомив речник МЗС Олег Ніколенко.

«Іспанська поліція вилучила на поштовому відділені три конверти із, як вважається, очима тварин, які були адресовані посольству України в Мадриді, генеральному консульству в Барселоні та консульству в Малазі. Розпочато слідчі дії. Загалом вже маємо 21 випадок погроз українським посольствам та консульствам в 12 країнах», – написав він.

У цьому контексті речник МЗС навів слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби, який заявив, що українських дипломатів не залякати і не зламати.

«Ми будемо і надалі ефективно працювати на захист України від ворога та нашу перемогу», – запевнив він.

Як повідомлялося, після теракту в Іспанії до посольств в Угорщині, Нідерландах, Польщі, Хорватії, Італії, генеральних консульств в Неаполі та Кракові, консульства в Брно 2 грудня надійшли закривавлені пакунки, в яких знаходилися очі тварин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 5 Грудня 2022 14:19
чи не надійшов такий пакунок з очима путіна корисній ідіотці Меркель ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus