USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Українського боксера Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова

17 Вересня 2024 23:42
Українського боксера Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова.

Про це повідомив український спортсмен і політик Жан Беленюк, передає УНІАН.

«Олександра Усика заарештували в аеропорту Кракова. Обставини зʼясовують», – заявив він.

У мережі вже зʼявилися відео із затриманням українського боксера. Деталі наразі невідомі.

«На доручення міністра Андрія Сибіги Генконсул України в Кракові терміново виїхав до аеропорту для зʼясування обставин ситуації. Українська сторона категорично не сприймає продемонстроване на відео ставлення до свого громадянина та чемпіона», – повідомив речник МЗС Георгій Тихий.

Також, за його словами, міністр Андрій Сибіга уже звернуся до свого польського колеги з метою негайно залагодити цю ситуацію. Міністр також доручив Генконсулу висловити протест та обурення таким ставленням.
Пізніше дружина боксера Катерина Усик прокоментувала інцидент.

«Усе нормально, усе добре! Пізніше Олександр все пояснить! Нічого кримінального. Усім спокійної ночі», – підписала вона розповідь в Instagram.

Жан Беленюк також у своєму Telegram підтвердив: «Наче все ок, скоро Саню мають відпустити. Подробиці, думаю, він сам озвучить. Всім тихої ночі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus