USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Українські ВМС знищили поблизу Маріуполя ворожі склади боєприпасів

Сьогодні 19:47
Днями підрозділи Військово-морських сил Збройних сил України завдали ракетного удару по виявлених розвідкою важливих складах боєприпасів поблизу тимчасово окупованого Маріуполя.

Про це повідомили у ВМС ЗСУ.

За підтвердженими даними, внаслідок удару було знищено інфраструктуру сховищ, а також тонни боєприпасів, які загарбники накопичували для застосування на території України.

Читати ще: Піке на дно: українські розвідники знищили у Чорному морі російський Су-30СМ

Нагадаємо, днями в результаті спільної операції Головного управління розвідки Міноборони України і Сил спеціальних операцій пущено під укіс вантажний поїзд, що забезпечував логістичні потреби армії держави-агресора. Після вибуху залізничного полотна 11 вагонів і локомотив вантажного поїзда зійшли з рейок та перевернулися
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus