USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Українські удари скоротили російську нафтопереробку на 17%, – посадовець НАТО

11 Липня 2024 06:43
Українські удари різними типами зброї мали суттєвий вплив на російську економіку, зокрема, нафтопереробка скоротилась на 17%. В НАТО очікують, що удари продовжаться.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на високопосадовця НАТО на полях саміту Альянсу у Вашингтоні.

«Ми дійсно бачимо, що удари України по російській території мають вплив на російську економіку, на нафтопереробку, на російський експорт енергоносіїв», - йдеться у повідомленні.

Читати ще: Удари по Росії зупинили 14% її нафтопереробних потужностей

За його словами, українські удари з допомогою різних типів зброї здатні досягати вглиб Росії і чинять суттєвий вплив на російську економіку.

Цей вплив настільки великий, сказав високопосадовець, що Росія запровадила внутрішні обмеження на експорт бензину та інші обмеження.

Читати ще: Удари по НПЗ мають негативніші наслідки для Росії, ніж західні санкції, – ЗМІ

«Обсяг російської нафтопереробки скоротився на близько 17%. Гадаю, ми і надалі будемо це спостерігати, оскільки Україна використовує різні типи зброї, і це матиме подальший вплив на російську економіку», – сказав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus