USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Українські прикордонники затримали угорського ексдепутата з контрабандою цигарок

10 Грудня 2020 21:04
Українські прикордонники на Закарпатті затримали дипломата, громадянина Угорщини, з контрабандою цигарок. За неофіційною інформацією, затриманий є також колишнім депутатом парламенту Угорщини.

Як пише «Європейська правда», про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Згідно з повідомленням, громадянин Угорщини прямував з України до Угорщини автомобілем SEAT через пункт пропуску «Лужанка». На контролі він показав дипломатичний паспорт, який не є акредитованим в Україні.

«За результатами проведеного огляду автомобіля спільна група з прикордонного наряду, оперативних співробітників Держприкордонслужби, представників ДМС, із залученням представників консульства Угорщини, в багажному відділенні авта виявила цигарки без акцизних марок з позначкою «FOR DUTY FREE ONLY». Наразі триває підрахунок виявленого товару, після чого буде встановлена їх кількість та вартість», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

Український журналіст Дмитро Тужанський з посиланням на свої джерела пише, що затриманий є також колишнім депутатом парламенту Угорщини.

«За моєю інформацією, дипломатом-контрабандистом виявився двічі депутат угорського парламенту від соціалістів (MSZP) 2006-2010 та 2014-2018 Жолт Легинь (Zsolt Legény)», – зазначає Тужанський.

Він додає, що під час огляду авто були присутні представники угорського консульства у Берегово.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Просто мстя Показати IP 10 Грудня 2020 21:43
За підтримку мадридської общини в Закарпатті.
Сапер Водічка Показати IP 10 Грудня 2020 22:44
О, ти, Швейку, тих мадьярів погано знаєш !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus