USD 40.60 40.90
  • USD 40.60 40.90
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 10.00 10.25

Українські льотчики 1 липня завдали удару по складу боєприпасів у Криму

2 Липня 2024 15:10
У понеділок, 1 липня 2024 року, українські пілоти завдали нищівного удару по складу боєприпасів у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук.

«Вкотре «знищені» ворожою пропагандою українські літаки продовжують успішно виконувати бойові завдання, завдають ракетно-бомбових ударів по позиціях окупантів та ліквідовують важливі військові об’єкти в глибокому тилу противника», – зазначив він.

1 липня ворог завдав удару балістикою по аеродрому ЗСУ на Полтавщині. Російська пропаганда вийшла із кричущими заголовками щодо «багатьох знищених українських літаків».

Читати ще: У Дніпрі з-під завалів будинку, в який влучила російська ракета, дістали тіло жінки

Пізно ввечері представник Повітряних сил полковник Юрій Ігнат емоційно відреагував на «експертні думки» в соціальних мережах. Офіцер підтвердив, що, удар противника дійсно був, і в ЗСУ є певні втрати військової техніки, але зовсім не такі, як приписує собі ворог.

«Повітряні сили роблять усе, щоб протидіяти ворогу, ввести його в оману, в тому числі за допомогою макетів та інших засобів», – запевнив Ігнат.

Водночас 1 липня у Севастополі та Балаклаві в окупованому Криму, пролунали вибухи. Так званий «губернатор» Севастополя Михайло Развожаєв заявив про «роботу ППО» і 4 збиті цілі. Водночас у місцевих пабліках повідомили про стовп диму, який піднявся після вибуху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus