USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Українські компанії готуються різати російські танки на металобрухт

17 Березня 2022 10:04
Українська асоціація вторинних металів вивчає світовий досвід для переробки військової техніки на металобрухт, передає Економічна правда.

«Використаємо світовий досвід переробки військової техніки. Ми вже вивчаємо технології переробки, які будуть представлені членам та партнерам нашої асоціації», – йдеться в повідомленні асоціації.

Голова правління брухтопереробного підприємства «Інтерпайп Втормет» Валентин Макаренко розповів, що в Україні спостерігався дефіцит металобрухту, але наразі його додалося.

«Ми його переробимо. Це потрібний нам продукт», – сказав він.

При цьому уточнив, що металобрухтом є тільки непридатна до використання техніка.

«Справна придатна техніка у вигляді танка, БТР тощо – це воєнний трофей», – заявив експерт.

Макаренко нагадав, що неробочу військову техніку може здати на металобрухт будь-яка фізособа і отримати гроші. До війни такий брухт коштував 9 тисяч гривень за тонну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus