USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.05 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Українські десантники знищили мотострілецький підрозділ окупантів із Томська

19 Квітня 2022 13:18
Українські десантники знищили мотострілецький підрозділ ЗС Російської Федерації з Томська.

Про це повідомляє командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України, передає УНІАН.

«Ми продовжуємо публікувати документи знищених російських окупантів, які, виконуючи злочинні накази керівництва держави та свого командування, прийшли з війною в Україну вбивати мирне населення. Так, нещодавно в районі інтенсивних боїв українські воїни-десантники розбили та знищили бронегрупу одного з підрозділів 21-ї окремої гвардійської червонопрапорної Омсько-Новобузької мотострілецької бригади Центрального ВО ЗС Російської Федерації, м. Томськ», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що саме підрозділи цієї військової частини постійно брали участь в міжнародних навчаннях, де завойовували призові місця.

«Під час бою з мужніми українськими воїнами чимало «асвабадітєлєй» згоріли в полум’ї знищених бойових машин. І тільки деяких вдалося ідентифікувати за наявними документами. Зокрема під час огляду особистих речей одного з типових представників «русского мира» з Оренбурга, молодшого сержанта Саккузиєва Кайрата Муханмадийовича, наявні документи дають нам зрозуміти про його недовгу військову кар’єру. Саме фах снайпера, навідника-командира танку та закінчення інтенсивних курсів за програмою «виживання» при Вольському військовому інституті матеріального забезпечення йому вже ніколи не знадобляться», – зазначили у командуванні.
Також ідентифікувати по нарукавних знаках та погонах вдалося ще одного знищеного молодого офіцера – лейтенанта Кочановського А.М.
«Мабуть, ніхто з елітної мотострілецької бригади з Томська не розраховував на такий розвиток подій. Вони зіткнулись із сильною, професійною та нещадною відсіччю підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України. І тепер цей ворог назавжди залишиться лежати в полях нашої священної землі», – наголосили десантники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus