USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

Українська розвідка співпрацює з людьми, які дуже близькі до Путіна

15 Лютого 2023 08:40
У Головному управлінні Розвідки Міністерства оборони України заявили, що співпрацюють з представниками оточення російського президента Володимира Путіна.

Про це в інтерв’ю грецькому виданню Iefimerida повідомив речник ГУР Андрій Черняк.

Він зазначив, що люди, від яких українська розвідка одержує інформацію, працюють навіть у керівництві Росії. Черняк стверджує, що ГУР знайшло спосіб співпраці з оточенням російського президента.

«Це люди поза всякою підозрою, відомі як прихильники «великої Росії». В оточенні Путіна досить багато людей, які не підтримують його політику щодо України. Коротше кажучи, вони проти саме цієї війни. Однак навряд чи є такі, хто робить це з через дружні почуття до України або через те, що ненавидить війну», – сказав Черняк.

Крім того, представник ГУР зазначив, що ці люди, співпрацюючи з Україною, відстоюють свій особистий інтерес та хочуть отримати вигоду.

«Хтось, щоб врятувати життя, хтось, бо втрачає гроші. Після вторгнення в Україну кілька людей почали дуже швидко втрачати гроші та вплив. Їм це не подобається», – зазначив представник ГУР.

При цьому Черняк заявив, що зараз ці люди не можуть повалити Путіна, але здатні на це піти, коли він ослабне і почне втрачати владу. Черняк додав, що щойно Путін втратить владу, оточення його знищить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хіхі Показати IP 15 Лютого 2023 09:15
Ай молодці. Якийсь український Штірлюк певно саму Кабаєву лоскоче :р
Хаха до Хіхі Показати IP 15 Лютого 2023 12:35
Хахахаха!
Анонім Показати IP 15 Лютого 2023 09:40
ця контора справді розвідкою займається? більше на піар-агенство схожі. відверто кажучи, з такими підходами влади перспективи утримання державності починають рухатися в бік 0.
Василь Показати IP 15 Лютого 2023 12:01
Такі речі не афішуються.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus