USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Українець з поляками викрадали автомобілі і продавали їх в Україні

20 Серпня 2021 16:12
П’ятьох поляків і одного українця затримала поліція у Польщі. Їм висунули підозру у викраденні автомобілів класу люкс.

Про це повідомляє 24 канал.

Про справу повідомив Пьотр Закєляж з пресслужби Департаменту прикордонної служби в Бєщадах. Поліція додає, що є велика ймовірність того, що наразі затримали не всіх учасників злочину.

Поляки та українець були спійманими завдяки співпраці Центрального бюро розслідувань поліції, Відділу прикордонної служби в Бєщадах та української поліції.

Чоловіки на власний розсуд розпоряджалися майном польських фінансових установ, які надавали послуги з фінансування лізингу при купівлі транспортних засобів. Вони підроблювати документи, внаслідок чого незаконно отримували автомобілі та квадроцикли преміальної якості. Потім ці транспортні засоби шахраї продавали в Україні.

Правоохоронці вилучили активи на суму понад 2 мільйони злотих (понад 14 мільйонів гривень). Поки що до відповідальності притягнули трьох осіб. Розслідування ще ведеться. Участь інших причетних ще намагаються довести.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 20 Серпня 2021 16:57
БРАТЕРСТВО,ДРУЖБА= ГРОШІ...
В. Показати IP 20 Серпня 2021 20:39
Сто процентов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus