USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Українець намагався перенести до Білорусі понад 150 папуг

5 Квітня 2019 12:02
Порушника, який намагався учора ввечері поза пунктами пропуску потрапити до Білорусі, затримали прикордонники Житомирського загону, повідомили у Держприкордонслужбі.

Невідомого, який швидко рухався в бік українсько-білоруського кордону, виявив під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Копище». Помітивши охоронців кордону, чоловік вдався до втечі, проте після нетривалого переслідування особу правоохоронці затримали. Будь-яких документів, що посвідчують особу, в затриманого не виявилось. Також чоловік не зміг пояснити мету свого перебування в нічний час на режимній території.

В подальшому, під час перевірки прилеглої до місця затримання місцевості, нарядом виявлено великий ящик, обладнаний пасками для зручності перенесення. Всередині ящика було шість коробок зі 150 папугами.

Згодом було встановлено і особу порушника. Ним виявився 45-річний громадянин України, житель одного з населених пунктів прикордоння.

Варто зазначити, що виявили порушника та провели заходи з його затримання військовослужбовці строкової служби.

Наразі за спробу порушення державного кордону та прикордонного режиму щодо правопорушника складено адмінматеріали. Пернатих вилучено та буде передано співробітникам фіскальної служби. Кваліфікувати діяння чоловіка буде суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
A Показати IP 5 Квітня 2019 15:57
Бідні папуги, 150 на 6 коробок..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus