USD 41.30 41.53
  • USD 41.30 41.53
  • EUR 41.25 41.53
  • PLN 10.50 10.70

Україна вимагає виключення Росії з Інтерполу, – Монастирський

28 Лютого 2022 18:11
Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що Україна вимагає виключення Росії з міжнародної організації Інтерпол.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами глави МВС, Росія використовує інструменти Інтерполу для прикриття своїх злочинів.

«Росія має бути виключена зі складу організації INTERPOL за порушення її основних принципів та масове зловживання інструментами та послугами для прикриття своїх злочинів та переслідування політичних ворогів, у тому числі в Україні. Ми закликаємо Виконавчу раду негайно ухвалити таке рішення!» – зазначив Денис Монастирський.

Довідка

Інтерпол або Міжнародна організація кримінальної поліції – організація, до якої входять 194 країни, займається координацією сил, щоб правоохоронцям з інших країн було легше справлялись з особливостями національного правосуддя, законодавства та мовним бар’єром для пошуку злочинців у різних країнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus