USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Україна в гольовій перестрілці втратила перемогу в матчі з Казахстаном

1 Вересня 2021 19:16
У четвертому матчі відбірного турніру чемпіонату світу збірна України знову зіграла внічию. Цього разу з Казахстаном – 2:2, і практично втратила шанси поборотися за перше місце в групі, яке дозволяє потрапити до фінальної частини напряму. Команда, яка посяде друге місце, нагадаємо, проведе ще кілька матчів кваліфікації.

Про це повідомляє Главком.

До звітної дуелі господарі замикали таблицю групи D з єдиним балом, який, на жаль, взяли в Києві. Україна після трьох нічиїх на старті відбору посідала друге місце. Воно дає право грати стикові матчі, але й в обох головних суперників є матч у запасі, причому саме з аутсайдером. Українці раніше в історії перемагали казахів 4 рази, зокрема, двічі – на їхньому полі. Лише при Шевченку у поточній кваліфікації «синьо-жовті» втратили очки. Зараз права на помилку вже не було.

У таких матчах, як з Казахстаном, втрачати очки не можна. Справа навіть не в низькому рейтингу суперників. Українці створили стільки моментів, що їх могло вистачити на декілька матчів. Гол Яремчука на другій хвилині пострілом з-за меж штрафного майданчика наче додав нашій команді крила.

Як передає Футбол24, непогана діагональ була в Куата з глибини. Караваєв залишився у величезній зоні проти одного суперника, тож навісу не завадив, але не більше того. Класний пас Буяльського, який дебютує в стартовому складі збірної у 28. Віталій фактично грає на позиції лівого інсайда. Ярмоленку треба було лише влучити – стійка. Караваєв підбирає, Сидорчук добиває з меж штрафного. І знову каркас воріт. Фантастика, тричі обстукали наші збірники стійки і поперечини за перші 25 хвилин.

Загалом у другому таймі гра вирівнялася і Казахстан спочатку зрівняв рахунок, але гол не зарахували через офсайд. Однак на 75 хвилині Руслан Валіулін таки зрівняв рахунок.

У додатковий час Україна таки вийшла вперед. Після прострілу Віталія Миколенка гол забив Данило Сікан.

Але всього за кілька хвилин, на останній хвилині матчу, казах Руслан Валіулін робить дублю і приносить Казахстану нічию. Матч завершився з рахунком 2:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Очевидно Показати IP 1 Вересня 2021 23:01
феніта ля комедія....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus