USD 41.15 41.46
  • USD 41.15 41.46
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Україна та Польща вироблятимуть снаряди для танків

6 Квітня 2023 22:47
Одне з підприємств державного концерну Укроборонпром та Polska Grupa Zbrojeniowa (PGZ S.A) уклали угоду про взаємодію у сфері виробництва танкових снарядів калібру 125 мм.

Про це повідомляє пресслужба концерну у четвер, 6 квітня.

«Передбачено розгортання нових виробничих ліній, розрахованих на виготовлення великої кількості боєприпасів для 125-мм танкових гармат. Зважаючи на високі ризики російських ракетних ударів по підприємству Укроборонпрому, розглядаються виключно польські міста для створення нового виробництва», – йдеться у повідомленні.

Вказано, що над виробництвом снарядів працюватимуть обидві сторони: Україна надасть свої технології та висококваліфікованих фахівців із відповідними компетенціями та досвідом.

Читати ще: БТРи, міномети та системи ППО: Зеленський розповів про пакет військової допомоги від Польщі

«Це ще один крок до подальшого зміцнення партнерства між Україною та Польщею в оборонній сфері», – зазначили у концерні.

Там нагадали, що нещодавно Укроборонпром почав виробляти 125 мм боєприпаси для танкової гармати спільно з однією з країн НАТО. Тепер таке виробництво буде налагоджено у двох країнах Альянсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 7 Квітня 2023 01:18
УКРАЇНА ДЛЯ ПОЛЬЩИ ЧИ ПОЛЬЩА ДЛЯ УКРАЇНИ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus