USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.50 10.72

Україна та Польща домовилися про утримання прикордонних мостів на Волині

18 Лютого 2021 17:09
Україна та Польща домовилися спільно утримувати прикордонні мости у Волинській області.

Як інформують на сайті Держагентства автодоріг України, йдеться про три штучні споруди через річку Західний Буг на українсько-польському кордоні.

Зокрема:

- дві мостові споруди між населеними пунктами Ягодин і Дорогуськ на дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на місто Люблін) та польській державній дорозі №12;

- міст між населеними пунктами Устилуг і Зосин на дорозі Н-22 Устилуг - Луцьк - Рівне та польській державній дорозі № 74.

16 лютого Верховна Рада прийняла законопроєкт №0079 «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про утримання прикордонних дорожніх мостових об'єктів на українсько-польському державному кордоні».

Ця Угода розмежовує сферу відповідальності української та польської сторін стосовно прикордонних об’єктів, що допоможе підтримувати мости в належному експлуатаційному стані.

Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про утримання прикордонних дорожніх мостових об’єктів на українсько-польському державному кордоні підписали 22 червня 2018 року у Варшаві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus