USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Україна провела космічну розвідку 150 районів розташування військових росії

25 Листопада 2022 23:44
ГУР провело космічну радіолокаційну розвідку близько 150 районів розташування окупантів як на тимчасово окупованих територіях України, так і в РФ.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України, пише Корреспондент.net.

Зазначається, що розвідникам вдалося виявити близько 2600 одиниць військової техніки супротивника. Зокрема, танки, САУ, гелікоптери, ОТРК Іскандер, ЗРК С-300, ЗРГК Панцир-С1, ворожі РЛС, понтонні переправи, катери та намети у місцях розташування підрозділів ворога.

Розвідка проводилася з використанням супутника ICEYE, а також контрактного доступу до бази сузір’я супутників SAR-супутників. Його придбав фонд Притули за 600 млн гривень на кошти, які українці раніше збирали для купівлі трьох Байрактарів.

Повідомляється, що Фонд підписав угоду з компанією ICEYE, яка володіє найбільшим у світі сузір’ям супутників SAR. Отож, міністерство оборони України отримало повний доступ до всіх систем і повних можливостей одного зі своїх супутників SAR, який вже знаходиться на орбіті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
3 Показати IP 26 Листопада 2022 09:10
Не придбав Фонд Притули, а взяв в оренду на рік той супутник

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus