USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Україна посилила оборону кордону з Білоруссю через навчання ОДКБ

1 Вересня 2023 13:23
Україна посилює оборону кордону з Білоруссю, де розпочалися навчання військового блоку Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ).

Про це повідомив командувач Об’єднаних сил Сергій Наєв.

За його словами, навчання військового блоку ОДКБ Бойове братерство-2023 у Білорусі триватимуть з 1 по 6 вересня.

Українське командування очікує на збільшення чисельності противника, проте її буде недостатньо для створення наступального угруповання.

«За військовою наукою ми завжди правильно реагуємо на будь-які зміни в оперативній обстановці. Це проста, але дуже потрібна робота. Для нас будь-які дії з боку ворога, зокрема проведення навчань на їхній території – це певний аспект підвищення небезпеки», – сказав Наєв.

Генерал заявив, що командири отримали завдання посилити оборону кордону.

«Ми усвідомлюємо, що від ворога можна очікувати будь-чого. Але він повинен розуміти, що ми завжди готові до реагування у відповідь», – підкреслив Наєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВІРУС Показати IP 1 Вересня 2023 13:58
КРУГОМ ВОРОГИ.МОЖЕ ДО ПСИХОАНАЛІТИКА ПОРА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus