USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Україна підписала угоду про безвіз із Маврикієм

Сьогодні 19:12
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та голова МЗС Маврикію Маніш Гобін 8 серпня підписали угоду про безвізовий режим.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ, пише Бабель.

Документ підписали під час візиту міністра закордонних справ України до Маврикію – першого після встановлення двосторонніх відносин у 1992 році.

В МЗС підкреслили, що на нинішньому етапі угода сприятиме поїздкам маврикійських інвесторів і бізнесменів до України для пошуку нових можливостей роботи в нашій державі. А після завершення війни допоможе збільшити кількість українських туристів на Маврикії.

Угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.

Читати ще: Туреччина ратифікувала угоду про «торговельний безвіз» з Україною

Міністри також домовилися про розширення співпраці між Сумським державним університетом і маврикійською Вайтфілд бізнес-школою.

Маврикій – острівна держава в Індійському океані на схід від Мадагаскару. Маврикію належать також острів Родригес, острови Агалега та кілька дрібніших островів. Площа країни становить 2040 км², власне острова Маврикій – 1865 км². Населення складає 1,2 мільйона людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олена Показати IP Сьогодні 20:26
Клас!Всі на острів Маврикій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus