USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

Україна отримала перші F-16 від Нідерландів

6 Жовтня 2024 22:35
Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс, перебуваючи з візитом в Україні, заявив про передачу перших винищувачів F-16.

Про це він повідомив у мережі 6 жовтня.

«Це терміново потрібно. У Харкові я бачив насліди від російських авіаударів і чув часті сигнали авіації», – наголосив міністр.

Очільник відомства не поінформував про кількість вже переданих літаків, водночас наголосив, що ще 24 борти доставлять Україні найближчими місяцями.

Крім цього, Брекельманс оголосив про виділення €400 млн на спільну розробку ударних та розвідувальних безпілотників з Україною.

Читати ще: Нідерланди можуть відправити Україні перші F-16

Зауважимо, міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс приїхав до Харкова і побував біля однієї з багатоповерхових житлових будівель, зруйнованих російськими ударами по місту.

Раніше Брекельманс дозволив Україні бити зброєю Нідерландів по території РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus