USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Україна орендує у партнерів системи ППО на опалювальний сезон, – Ігнат

15 Жовтня 2023 17:44
Для посилення свого захисту Україна бере в оренду системи протиповітряної оборони у міжнародних партнерів.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини», повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає кореспондент Укрінформу.

«Така практика у нас вже є. Деякі країни дали в користування. Зрозуміло, що кожна країна дбає перш за все про власні пріоритети та власний захист. Ніхто своє ППО просто так нам не віддасть. Чому так довго постачають ППО, чому дозовано? Бо немає ППО стільки у світі, щоб взяти і нам віддати одразу», – сказав Ігнат.

Речник Повітряних сил підкреслив, що передача Україні в користування систем ППО на опалювальний сезон є «великим і позитивним знаком».

При цьому він зазначив, що не називатиме країни, які надають чи з якими ведуться перемовини щодо надання ППО в оренду.

«Давайте ми не будемо озвучувати, з якими країнами. Ця інформація чутлива. Особливо наші партнери не хотіли б, щоб ми її озвучували», – сказав Ігнат.

Він додав, що Україна потребує великої кількості систем ППО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
rrrr Показати IP 15 Жовтня 2023 18:24
А що так можна було?))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus