USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.55 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Україна не розробляє хімічної чи бактеріологічної зброї, – Зеленський

11 Березня 2022 00:22
Президент України заявив, що Україна не розробляє хімічної чи бактеріологічної зброї.

Про це Володимир Зеленський сказав у зверненні увечері 15-го дня війни.

«Я – президент адекватної країни та адекватного народу. І батько двох дітей. Ніякої хімічної чи будь-якої іншої зброї масової поразки на моїй землі не розробляли. Весь світ це знає. І якщо Росія зробить щось подібне проти нас – отримає найжорстокішу санкційну відповідь», – заявив він.

Головні тези звернення:

«Одним з головних завдань для нас сьогодні була організація гуманітарних коридорів. Суми, Тростянець, Краснопілля, Ірпінь, Буча, Гостомель, Ізюм. За цей день вже вдалося вивезти майже 40 тисяч людей».

«Маріуполь та Волноваха залишаються повністю заблокованими. Хоча ми зробили усе, що було потрібно для роботи гуманітарного коридору, російські війська так і не припинили вогонь».

«Сьогодні вони зруйнували будівлю головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Донецькій області. Саме поряд з цією будівлею і було те місце, де мали збиратися маріупольці на евакуацію. Це відвертий терор».

«Окупанти роблять усе, щоб обманути наших людей у містах, що в облозі. Вони блокують звʼязок. Не дають дізнатись інформацію».

«Они обвиняют нас, что мы якобы разрабатываем биологическое оружие. Якобы готовим химическую атаку. Меня это очень беспокоит, потому что не единожды мы убеждались: хочешь узнать о планах России – посмотри, в чём Россия обвиняет других».

Читати ще: Перелітні птахи і кажани у якості біозброї: чергові нісенітниці від Міноборони Росії про «українські лабораторії»

«Сьогодні і завтра в Європі тривають дискусії щодо майбутнього України в ЄС. Я вважаю, що наш народ, наша держава, наша армія зробили все, щоб нас хотіли там бачити».

«Сьогодні, коли я бачу підтримку народів кожної країни на площах столиць Європи, я знаю: український народ вже в Євросоюзі. Ну а політики... Я впевнений, що вони підлаштуються».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus