USD 41.20 41.58
  • USD 41.20 41.58
  • EUR 41.25 41.58
  • PLN 10.26 10.50

Україна може отримати додаткові танки Abrams, – ЗМІ

26 Вересня 2023 15:00
Влада США розглядає можливість передачі Україні ще десятків танків Abrams.

Про це напередодні повідомило видання The Messenger.

Так, за словами співрозмовників серед американських чиновників, Білий дім і Пентагон розглядають можливість відправлення в Україну до 30 додаткових танків M1 Abrams.

«Abrams цінують за їхню здатність проривати укріплені позиції та знищувати російську бронетехніку, а для Зеленського та його командування є надія, що вони можуть допомогти українським силам повернути контрольовану Росією територію в східних і південних областях України», – пише видання.

25 вересня Президент Володимир Зеленський підтвердив, що перші танки M1 Abrams уже в Україні і готуються підсилити бригади. Загалом США зобов’язалися передати Україні 31 танк M1 Abrams.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus