USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Україна має вступити до ЄС, ми хочемо її там бачити, – голова Єврокомісії

28 Лютого 2022 02:30
Президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що Україна має вступити в Євросоюз. Адже її хочуть там бачити.

Про це йдеться в інтерв’ю голови Єврокомісії Euronews, передає 24 канал.

Урсулу фон дер Ляєн попросили прокоментувати масові акції солідарності, які пройшли по всій Європі на підтримку України, проти якої Володимир Путін розпочав війну.

«Україна хоче нашої повної солідарності і вона побачить її. Україна вже включена в деякі процеси, наприклад, інтеграція українського ринку в єдиний ринок. Ми тісно співпрацюємо і в інших сферах, наприклад, в енергетиці та інших областях. Згодом Україна приєднається до нас. Ця країна – одна з нас, і ми хочемо бачити її у Євросоюзі», – сказала голова Урсула фон дер Ляйєн.

Президентка Єврокомісії також відзначила безпрецедентну співпрацю та згуртованість у цьому питанні усіх демократичних країн – Великої Британії, Канади, Японії, Південної Кореї, Австралії.

«Це свідчить, що ми разом постаємо на захист демократії в Європі. Важливо, щоб ми захищали наш мирний порядок, порядок на основі правил, – заявила вона та додала: – Євросоюз не потерпить на європейській землі зневажання наших цінностей».

Володимир Зеленський під час бесіди з фон Ляйєн обговорив перпективи членства України в Євросоюзі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сирена Показати IP 28 Лютого 2022 04:38
В перший день ще мала прийняти,ДРУЗі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus