USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Україна і Польща домовилися знайти рішення щодо зерна

21 Вересня 2023 15:21
Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський домовився з польським колегою Робертом Телусом знайти рішення щодо імпорту зерна, яке враховує інтереси обох країн.

Про це пише Бабель із посиланням на Мінагрополітики.

Міністри обговорили зернову кризу та українську пропозицію врегулювання ситуації. Скоро країни напрацюють варіант взаємодії з питань експорту.

Наступні переговори пройдуть найближчими днями. На них обговорять підготовлені питання від обох сторін. А поляки тим часом вивчать український план експорту та підготують свої пропозиції до нього.

Нагадаємо, Україна подала позов до Світової організації торгівлі (СОТ) на Польщу, Угорщину та Словаччину через відмову скасувати заборону на імпорт агропродукції. Також Київ готується вжити заходів у відповідь проти польського експорту фруктів та овочів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus