USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

«Украерорух» повідомив, коли в країні відновляться польоти цивільних літаків

28 Квітня 2023 23:38
Польоти цивільної авіації в Україні не відновляться, поки в повітряному просторі не буде забезпечена повна безпека.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступниця директора «Украерорух» Оксани Ожигової в ефірі телеканалу «Київ».

«Все, що ми маємо в результаті сьогоднішньої нічної атаки, ми називаємо «небезпека». Все що пов’язано з авіацією, ми асоціюємо зі словом безпека. Поки в повітряному просторі України не буде гарантовано 100% безпекової ситуації, нам будувати будь-які прогнози зарано», – сказала вона.

Читати ще: Чехія виділяє понад $1 мільйон на навчання українських пілотів цивільної авіації

За її словами, на «Украерорух» сьогодні робить кроки, щоб якомога швидше відновити польоти, коли це буде можливим. «Але зараз це все тільки підготовча робота», – долала Ожигова.

Раніше «Украерорух» повідомляв, що Україна планує відкрити повітряний простір одразу після завершення воєнних дій та перемоги над Росією.

Міністр транспорту Франції Клеман Бон днями заявив, що Україна активно готується відновити польоти цивільної авіації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus