USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.45 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Удари вглиб Росії, заморозка війни: BILD дізналося деталі плану перемоги Зеленського

Сьогодні 11:32
Найближчими тижнями Президент України Володимир Зеленський здійснить візит до США, аби представити свою стратегію щодо перемоги України у війні проти РФ. Зокрема глава держави представить її президенту США Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Водночас видання BILD повідомило, що у стратегії є вимога дозволити розгортання західного далекобійного озброєння для ударів по території РФ та готовність України погодитися на локальне припинення вогню на деяких ділянках фронту, таким чином це буде «тимчасове заморожування ситуації».

«Зеленський зараз хоче покласти всі яйця в один кошик і спробувати домогтися перелому на полі бою», – наголосив військовий експерт Карло Масала з Університету Бундесверу в Мюнхені для BILD, коментуючи план перемоги українського Президента.

Читати ще: Росія шукає посередників для переговорів з Україною, – ISW

За словами експерта, для цього Зеленському потрібне «рішення президента Байдена». Масала наголосив, що це свідчить про те, «в якому відчаї вже перебуває Україна».

Водночас президент на Ялтинській конференції з європейської безпеки у Києві заявив, що Україні потрібні пакети військової допомоги від західних країн, які були надані лише частково або із запізненням на багато місяців.

«З понад 60 обіцяних винищувачів F-16 в Україну поки що прибуло лише шість. Досі немає жодного сліду від 400 важких броньованих машин з Німеччини, які мали бути доставлені в Україну з початку року», – нагадали у BILD.

Читати ще: Здача територій: Washington Post дізнався про план Трампа щодо припинення війни в Україні

Крім того, Зеленський сподівається, що світ змінить своє ставлення до РФ та нарешті підтримає Україну в перемозі над агресором.

«Якщо ні, світ програє Володимиру Путіну. І це буде однією з найбільших трагедій в історії», – підкреслив глава держави під час Ялтинської конференції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus