USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Учні волинського ліцею здобули першість у Всеукраїнських змаганнях «Cool Games»

30 Січня 2024 13:05
У Києві відбувся фінал V Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool Games». У фіналі конкурсу взяли участь 480 учнів й учениць з українських ЗЗСО в трьох вікових категоріях: 9–10, 11–13 і 14–16 років. Учні Підгайцівського ліцею здобули першість у змаганнях.

Про це інформує пресслужба Волинської облради.

Програма «Cool Games» охоплює проведення сучасних та адаптованих естафет. Це комплекс вправ, де учасники виборюють першість у швидкості, витримці та координації. Змагання проводилися в п’ять етапів: шкільному й міжшкільному, ОТГ, районному, обласному та всеукраїнському.

Під час проведення конкурсу учні також могли відвідати уроки «Цікава хімія», «Цікава фізика» та майстерки з нейрографіки, Art&Craft, Paper Craft і малювання піною. У гранд-фіналі учасники презентували свої регіони командними перфомансами.
Читати ще: Жахлива травма футзалістки, вилучення і 10 голів: «Ладомир» із Володимира стартував у фінальному етапі жіночої ліги

Волинь представляли юні спортсмени Підгайцівського ліцею. Учні здобули беззаперечну перемогу в двох вікових дивізіонах – I віковому (9-10 років) та III віковому (14-16 років). Тренери – Анна Гаврилюк та Олександр Бажула.

І дивізіон:

Максим Шкорупський, 4-а клас;

Михайло Дручек, 4-г клас;

Софія Радіон, 4-г;

Дар’я Щебет, 4-в;

Ярослав Яцюра, 5-б;

Марк Савчук, 5-г;

Юлія Фальфушинська, 5-в;

Христина Хомʼяк, 5-а.

ІІІ дивізіон:

Евеліна Лихач, 9-б;

Денис Кубовий, 9-а;

Орест Близнюк, 9-а;

Анна Максимова, 10-а;

Інесса Лихач, 11-а;

Андрій Мартинюк, 11-а.

Вп’яте змагання «Cool Games» відбулися завдяки співпраці Комітету з фізичного виховання та спорту МОН і Української федерації учнівського спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus