USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Учні луцької школи №10 долучились до благодійності

6 Квітня 2017 18:30
У передвеликодні дні фойє луцької школи №10 на деякий час перетворилося на святковий ярмарок: домашні смаколики, вишиті обереги та рушники, картини, власноруч виготовлені великодні композиції та екібани. Усі охочі мали змогу придбати те, що їм припало до душі. Виручені кошти будуть спрямовані на підтримку військовослужбовців у АТО, інформують у прес-службі Фонду Ігоря Палиці Тільки разом.



Долучилися до такої доброчинної акції і найменші школярі та їхні батьки.

Для учнів початкових класів було організовано творчий майстер-клас із розпису пасхального печива.


Кожен з них власноруч розмальовував по два святкові пряники: одним смакуватимуть самі або з родиною, а інший передадуть військовослужбовцям у зоні бойових дій. Атмосфера під час свята була невимушеною і жвавою.



Такі дійства припали до вподоби кожному: батьки залучили дітей до благородної справи, діти посмакували випічкою та придбали подарунки, а вчителі втішились гарним настроєм своїх учнів. Ініціатор заходу – фонд розвитку луцької школи №10, який тісно співпрацює з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», зокрема Офісом розвитку кварталу на вул. Соборності, 38.


«Це - акція добра, миру і благодійності. Добро творити може кожен, але, щоб повірити в його силу, треба розпочати творити самому. Благодійність – це не слова, це конкретні справи. Беручи участь в ярмарку, наша шкільна родина відчула, що сила народу в його єдності . Лише тоді, коли ми разом – ми велика, непереможна сила», – зазначила старшокласниця Наталя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колишній учень Показати IP 29 Жовтня 2018 18:52
народ,гольченко віктор васильович ще працює?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus