USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

Учасниця «Голосу країни» DaKooka виступила у Луцьку

7 Травня 2017 18:04
Талановита вокалістка, автор і виконавець пісень, піаністка з України daKooka виступила з концертом у Луцьку вчора, 6 травня.

Дівчина зібрала чималу публіку молодих поціновувачів її творчості. Її твори - це синтез різних напрямків: indie-rock, experimental, pop і electronic, reggae тощо, повідомляє "0332.ua".

На сцені талановита артистка була зовсім сама. DaKooka продемонструвати присутнім не лише високу майстерність вокального мистецтва, але й професіоналізм гри на фортепіано.

Пам'ятаєте загадкову Катерину, яка на українському шоу "Голос країни" кілька ефірів приховувала своє обличчя за вуаллю?
Сьогодні ж ця дівчина сиділа на сцені без жодних масок.



DaKooka вразила публіку простотою. Також дівчина вдало комунікувала із поціновувачами її творчості.

Легкий звук, простота і відсутність бар'єрів змогли лишили хороший настрій та заповнену стрічку в інстаграмі у тих, хто провів вечір у компанії daKooka.

«200 грам КУКИ» – нова програма і концертний тур проекту «daKooka». Однойменний альбом побачить світ восени 2017 року, а вже зараз почався тур daKooka по Україні з презентацією нового матеріалу, в рамках якого виконавиця завітала й до Луцька.

Катерина «daKooka» Єременко з міста Чернівці. Піаністка, вокаліста, авторка та виконавиця пісень в стилі fusion, trip-hop, indie-rock, experimental, pop і electronic, reggae тощо.

За плечима daKooka - виступи в Польщі, Чехії, Австрії, Німеччині, Латвії, Литві, Білорусі та Україні, участь у фестивалях Koktebel Jazz Festival, Kazantip, Faine Misto, Respublica, Mirum Music Fest та Global Gathering.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Семен Показати IP 7 Травня 2017 18:25
Чому знову такий сморід в місті. З нагоди концерту?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus