USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

У ЗСУ заявили про загострення під Бахмутом

12 Листопада 2023 08:07
На Бахмутському напрямку загострилася ситуація. Окупанти вийшли з глухої оборони і атакують позиції ЗСУ із новою силою.

Про це заявив в ефірі телемарафону начальник служби зв’язків з громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо, передає Кореспондент.

Він зазначив, що ситуація почала загострюватися ще минулого тижня, а також зауважив, що протягом минулої доби українські захисники відбили 15 ворожих атак.

«Активність на даному напрямку почалася з новою силою. Противник там від оборони перейшов до активної оборони, намагається відбити ті позиції, які у нього були втрачені. І, відповідно, на Бахмутському напрямку та південніше Бахмута ворог намагається тиснути на наші Сили оборони», – розповів Фітьо.

Він зауважив, що раніше окупанти перебували в глухій обороні. Тепер ворог намагається «промацати» оборону українських воїнів – шукає слабкі місця та активно працює по позиціях Сил оборони артилерією.

При цьому Фітьо наголосив, що українські захисники дають противнику відсіч – ворог зазнає значних втрат. Так, протягом доби на Бахмутському напрямку знищено 140 окупантів, понад 28 одиниць техніки росіян, з яких більше 10 – артилерійські системи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 12 Листопада 2023 10:18
Що за "брехня"? "На минулому тижнi" нам давали браурнi "перемоги" i коменти ,що це брехня не пропускали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus