USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.00 41.30
  • PLN 10.35 10.50

У ЗСУ створять єдину службу патронації сімей загиблих, зниклих безвісти і полонених військових

Сьогодні 10:24
У Збройних силах України створюють службу супроводу (патронації) сімей загиблих, зниклих безвісти та полонених військовослужбовців.

Про це повідомив начальник Центрального управління цивільно-військового співробітництва Генштабу ЗСУ Олександр Кутков, передає Бабель.

Єдина система роботи з родинами потрібна для піклування про членів сімей військових, загального інформування, супроводу поранених у лікарнях, координації та звʼязку із сімʼями полонених, зниклих безвісти, загиблих (померлих).

Планують розгорнути нові підрозділи такої служби в складі нинішніх підрозділів цивільно-військового співробітництва ЗСУ, але з окремою структурою та вертикаллю «на всіх рівнях військового управління».

Читати ще: В Україні створять державну ветеранську патронатну службу

У службі патронації працюватимуть військовослужбовці, звільнені з полону, і ті, хто через поранення чи стан здоров’я не можуть брати участі в бойових діях.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський затвердив Концепцію впровадження соціального супроводу військових і їхніх сімей у системі цивільно-військового співробітництва ЗСУ та дорожню карту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus