USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Золочеві на Харківщині внаслідок ракетної атаки загинуло немовля

6 Лютого 2024 10:21
У Золочеві Богодухівського району Харківської області внаслідок ударів ворога ракетами С-300 загинув двохмісячний хлопчик, поранено трьох жінок.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

За його словами, близько 2:30 у Золочеві внаслідок двох ударів ракетами С-300 зруйновано триповерховий готель.

«Загинув двомісячний хлопчик. Отримали поранення три жінки, госпіталізовані до медичної установи», – підкреслив Синєгубов.
Читати ще: 126 боєзіткнень і мінус 1020 окупантів: дані Генштабу

Пошкоджено сім приватних будинків, 19 об'єктів цивільної інфраструктури (магазини, кафе, кіоски), два адміністративні приміщення, щонайменше п’ять цивільних автомобілів.
Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали близько 20 населених пунктів Харківщини, зокрема Ветеринарне, Нестерне, Комисарове, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus