USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У значній частині Луцька та в громаді 4 листопада не буде електроенергії

4 Листопада 2022 08:32
У частині Луцька і деяких населених пунктах Луцького району 4 листопада з 9:00 до 19:00 вимкнуть електропостачання. Час відновлення електропостачання може мати похибку до 1 години.

Про це інформує Луцький міський голова Ігор Поліщук з посиланням на ПрАТ «Волиньобленерго».

«З метою забезпечення надійного і безперебійного електропостачання споживачів та створення умов для повноцінного та якісного проходження зимового сезону енергетики виконуватимуть другий етап робіт з капітального ремонту мереж. На жаль, їх проведення без знеструмлень клієнтів неможливе», – зазначив мер.

04.11.2022 року з 09 год. 00 хв. до 19 год. 00 хв. електропостачання буде припинено у значній частині міста Луцька: в районі Вишкова, на вулицях Єршова, Конякіна, Гордіюк, Ківерцівській, Теремнівській, Кравчука, пр. Молоді, Соборності, Відродження та прилеглих вулицях.

Вимкнення у цей час також будуть відбуватись у наступних населених пунктах:

с. Сапогів, с. Бодячів, с. Струмівка, с. Гаразджа, с. Лище, с. Новокотів, с. Романів, с. Липини, с. Ботин, с. Верхівка, с. Піддубці, с. Липини, с. Підгайці, с. Крупа, с. Воротнів, с. Новостав, с. Голишів, с. Борохів, с. Вишнів, с. Прилуцьке, с. Жабка, с. Дачне, с. Діброва, с. Веснянка, с. Олександрія, с. Звірів, с. Муравище, с. Сокиричі, с. Дідовичі, с. Заброди, с. Конопелька, с. Звози, с. Суськ, с. Словатичі, с. Славне, с. Завітне, с. Озеро, с. Гайове та у м. Ківерці: вул. Воровського, Козацька, Чайкіної, Європейська, Мєдвєдєва, Мічуріна, Луцька, Свободи та прилеглі.

Читати ще: Пережити зиму під атаками ворога. Мер Луцька розповів, як готують місто до відключень електрики, газу і води

Лучан та жителів Луцького району просять із розумінням поставитись до відключень – зазначені заходи спрямовані на підвищення надійності електропостачання та більшої стабільності проходження опалювального сезону.

«На час відключення електропостачання вимкніть енергоємні прилади із розеток – пральні машини, чайники, бойлери, електроплити, мікрохвильовки та інше.

Після того як електропостачання відновлять, не вмикайте одночасно всі енергоємні прилади – вмикайте їх по черзі через 15–20 хв після подачі напруги для уникнення повторення аварії, яка сталась 1 листопада», – йдеться у повідоммленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Василь Показати IP 3 Листопада 2022 13:53
Хто робить такі повідомлення за це вам гроші платять??? Якщо так то поясніть завтра на Липинського наприклад буде світло чи ні адже цієї вулиці в переліку нема і прилеклою до Соборності чи Відродження її важко назвати.... Ви там сидячи в теплому охфісі розумієте, що на багатьох таких вуличках х\знаходяться садки батьки повинні планувати день, що робити з дітьмии .... P.S. Телефонував в обленерго вони кажуть а ми незнаємо :) :) завтра о 9 дізнаєтесь!!!!! Ви серйозно? Чи ви все спихаєте на війну???? то я вам теж такою роботою платити почну після війни ....!!!!
123 до Василь Показати IP 3 Листопада 2022 15:14
Яке ти дурне! Саме це й називається війна, не визначеність в завтрашньому дні. Тут нічого спихувати не треба
Василь до 123 Показати IP 3 Листопада 2022 16:25
Називати чиюсь ЛЕДАЧІСТЬ в інформуванні населення - ВІйною.... зручно
дб до Василь Показати IP 4 Листопада 2022 08:48
Ти справжній Василь!)
Василь до дб Показати IP 4 Листопада 2022 10:24
Так я ж не клоун :)
Василь до дб Показати IP 4 Листопада 2022 10:37
Так Василь а не танцюрист ......
Вітольд до Василь Показати IP 3 Листопада 2022 21:20
Яке закінчення війни?? Через дванадцять років то надто довго, починай вже платити тою ж монетою. Бо залізуть на голову і скажуть шо так треба.Тримайся.
Вітольд Показати IP 3 Листопада 2022 21:30
Цікаво, що на сайті обленерго ніякої згадки про МЕГАБЛЕКАУТ на 4листопада нічого не сказано, це взагалі нагадує хаос як у папуасів, тобто люди тепер мають рискати і вишукувати плітки, статті, телеграмканали і т.п. щоб просто зрозуміти чи буде завтра життя, чи буде БЛЕКАУТ... Мені соромно, що маємо гі*но-чиновників не лише у всіх держустановах, а навіть в обленерго... це якесь дно.
папуас до Вітольд Показати IP 3 Листопада 2022 21:42
на якому сайті ви шукали інформацію? https://energy.volyn.ua/pro-tovarystvo/novyny/22/11/03/#gsc.tab=0
лучани Показати IP 4 Листопада 2022 08:59
Пільгова ціна за еклектроенергію для населення тепер вилазить боком. Замість того щоб модернізувати мережі та купляти сучасне обладнання ,держава доплачувала до тарифу. Коли тариф 5 ₴, населенню робили пільговий 1.68₴,чи довели мережі до сміття.
Макар до лучани Показати IP 4 Листопада 2022 09:39
У вас міфічні тарифи подивитися на експортну ціну як нашу так до прикладу і білоруську і ви зрозумієте, що плативши 1.68 ми ще й переплачували та робили непогану маржу... де вона осідали на яких яхтах, нерухомості ітп це вже інше питання...
Дєд до лучани Показати IP 4 Листопада 2022 10:16
Я б саме тобі взагалі 20 грн зробив, вже довго просиш.
Макар Показати IP 4 Листопада 2022 09:36
А у мене питання це ж в принципі планова заміна після попередньої "невдачі" з ремонтом, чому ремонтні дії не можна було запланувати та виконати в нічну пору. Це вирішило б питання як незручностей для населення так і раптового надмірного увімкнення споживачів ? Чи обленерго скупиться на доплату в нічний час а міська влада безхребетні щоб трошки грюкнути по столі кулаком?
олександр Показати IP 4 Листопада 2022 10:13
Прат Волиньобленерго - цікава ситуація, відновлення пошкодженого майна за кошти держати чи громади а прибуток в приватну кишеню якогось Васі чи Петі бо це ж приватне акціонерне товариство І всім це вигідно
Дрєдд Показати IP 5 Листопада 2022 04:33
Не справляються власники приватні, передати на баланс держави, тобто націналізувати. Часи такі настали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus