USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У застосунку «Дія» з’явиться кнопка «усиновлення»

1 Червня 2022 13:42
У застосунку «Дія» з’явиться кнопка «усиновлення». Заявку на консультацію можна буде подати вже сьогодні, 1 червня, однак усі інші функції поступово з’являтимуться до кінця серпня.

Про це 1 червня в ефірі Сніданку з 1+1 повідомила радниця – уповноважена президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар’я Герасимчук.

За її словами, починаючи від сьогодні всі охочі зможуть подати заявку на первинну консультацію. Згодом, через декілька місяців, у застосунку з’являтиметься новий функціонал. Тоді вже можна буде подати документи.

«Далі можна буде подати пакет документів на кандидата в усиновлювачі, опікуни, батьки-вихователі прийомної родини або дитячого будинку сімейного типу, а також ознайомитись з анкетами дітей і так далі», – зазначила Герасимчук.

Вона підкреслила, що все це можна буде зробити в «Дії». Функції стануть доступними до кінця серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus