USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

У застосунку Армія+ з'явиться електронне посвідчення військового

Сьогодні 21:05
У застосунку Армія+ протягом пів року з’явиться електронне військове посвідчення для військовослужбовців.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко, передає УНІАН.

За її словами, це буде повноцінний електронний документ, з фотографією та усіма необхідними реквізитами. Він буде аналогічний з електронним військово-обліковим документом, який вже є в застосунку Резерв+.

«Це буде аналогічний з електронним військово-обліковим документом в Резерві, тільки вже що стосується наших військовослужбовців. Взяли це в роботу, робимо все, щоб розгорнути систему цифрових реєстрів, продуктів, щоби була висока конвекція, щоб абсолютна більшість військовослужбовців одразу змогли завантажити собі це посвідчення», – підкреслила замміністра.

Нещодавно в Міноборони розповіли, що вже понад 50 тисяч військових вже авторизувалися в додатку. При цьому вже 80 частин почали оформлення рапортів через встановлення Армії+ безпосередньо й у військових і в командирів.

8 серпня в Україні відбулася презентація мобільного застосунку для військовослужбовців Армія+, на ній Президент Володимир Зеленський заявив, що мета сервісу полягає в тому, аби звільнити військових від паперової роботи.

Раніше, 17 травня, в Україні запустили електронний кабінет військовозобов’язаного, який став доступний через застосунок Резерв+.

Згодом у Резерв+ зʼявилася мож
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus