USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

У Запоріжжі внаслідок ракетної атаки поранені 23 людини, пошкоджено понад 40 будівель

6 Квітня 2024 11:05
У Запоріжжі внаслідок масованої російської ракетної атаки поранені 23 людини, серед них двоє дітей та поліцейський.

Про це повідомляє Національна поліція України.

«Станом на 8:30 відомо про 23 поранених громадян, серед них – двоє дітей та поліцейський. Загинули четверо людей – двоє чоловіків та дві жінки», – ідеться в повідомленні.

Також пошкоджено понад 40 будівель, в тому числі 24 приватні будинки, дев’ять багатоповерхівок, гуртожиток і дитсадок, повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, вчора з 15:15 по 17:15 росіяни здійснили дві серії ракетних ударів по цивільній і промисловій інфраструктурі міста.

Читати ще: Гуменюк – про нічну атаку: пріоритетами ворога були агропромисловість та енергетика

Поліцейські продовжують працювати на місцях влучань, документувати наслідки воєнного злочину росіян і приймати заяви у потерпілих.

За цим фактом слідчі поліції та управління Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за ч.ч. 1, 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляли, 5 квітня росіяни завдали удару по Запоріжжю п’ятьма ракетами. Зафіксовані влучання по об’єктах цивільної інфраструктури.

Під час обстрілу були поранені власкор Укрінформу Ольга Звонарьова та журналістка ТСН Кіра Овес.

Унаслідок ракетного удару по Запоріжжю зранку 6 квітня були пошкоджені промислові об’єкти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus