USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати ТЦ: вимагав мільйон доларів і вертоліт

7 Червня 2021 14:19
Мешканець Запоріжжя погрожував підірвати ТЦ «Україна», якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Чоловіка затримали, з торговельного центру евакуювали близько 400 людей.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

«5 червня після 20.30 до відділу поліції № 1 Запорізького районного управління поліції з мобільного телефону надійшло повідомлення від чоловіка, що торговельний центр «Україна» на центральному проспекті міста заміновано. За нездійснення вибуху громадянин вимагав один мільйон доларів США та гелікоптер. Працівники управління вибухотехнічної служби ГУНП в Запорізькій області невідкладно прибули до торговельного закладу, де здійснили евакуацію близько 400 громадян, а також перевірку приміщень і прилеглої території», – повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили особу зловмисника та вели з ним перемовини – чоловік був згоден на отримання тільки 15 тисяч доларів. Тим часом перевірка приміщення завершилась, вибухових предметів не виявили.

Зловмисником виявився житель Запоріжжя 2000 року народження, його затримали в квартирі, де він проживає. Молодик знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 7 Червня 2021 14:30
'пацан до успіху йшов')))) вимагав мільйон доларів і гелікоптер, а потім погодився на 15 тис( ну це не серйозно!
Козак до Лучанин Показати IP 7 Червня 2021 15:27
Треба було просити посаду митника на Ягодині, за півроку "заробив" би собі мільйон
Glover Показати IP 7 Червня 2021 15:51
Надивився фільмів і думав получится таке.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus