USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.66 10.80

У Йорданії через брак кисню померли 6 хворих на COVID-19: міністр подав у відставку

14 Березня 2021 17:01
В одній з лікарень міста Ас-Сальт у Йорданії шестеро пацієнтів з COVID-19 померли через збій подачі кисню. Через це міністр охорони здоров’я Йорданії Натір Обейдат подав у відставку.

Про це пише УНН з посиланням на ВВС.

Як повідомили, через нестачу кисню, яка тривала близько години, у лікарні померли шестеро людей, які лікувалися від коронавірусу.

Поки незрозуміло, чому виникла нестача кисню, і триває розслідування. Раніше міністр охорони здоров’я Натір Обейдат заявив, що відчуває “моральну відповідальність” за те, що сталося.

Прем’єр-міністр Бішер аль-Хасавне попросив міністра охорони здоров’я Натіра Обейдата подати у відставку через інцидент.

На сьогоднішній день країна повідомила про понад 460 000 випадків зараження на Covid-19 та 5 224 смертей, пов'язаних з коронавірусом, з моменту початку пандемії.

Йорданія посилила заходи щодо зменшення розповсюдження вірусу в останні тижні. Обмеження включають комендантську годину на ніч у вихідні дні, яка перешкоджає молитвам у мечетях та месах у церквах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Voker Показати IP 14 Березня 2021 22:11
Степанов и ежи с ним учитесь!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus