USD 41.45 41.78
  • USD 41.45 41.78
  • EUR 41.60 41.90
  • PLN 10.65 10.87

У Євросоюзі офіційно дозволили відкрити кордони для українців

15 Липня 2021 20:56
Відтепер до країн Євросоюзу громадяни України мають право потрапляти без вакцинації, але все ж із негативним тестом на коронавірус.

Про це йдеться у рішенні Ради ЄС від 15 липня, інформує ТСН.

Водночас, залежно від правил тієї чи іншої країни ЄС, туристам може знадобитися сертифікат про вакцинацію проти коронавірусу або наявність негативного тесту. Важливо, що це рішення не означає, що українці безперешкодно зможуть в'їжджати на територію всіх країн-членів Європейського Союзу. Адже рішення Ради ЄС є лише рекомендацією для цих держав.

Обмеження на поїздки також повинні бути поступово скасовані для особливих адміністративних районів Китаю, Гонконгу та Макао.

Як ми писали, рішення додати Україну в рекомендований перелік третіх країн, для яких слід зняти обмеження на в’їзд прийняли посли ЄС 14 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus