USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

У Вишнівській громаді відкрили меморіальну дошку 23-річному Герою Володимиру Жолондієвському

6 Червня 2024 13:07
У селі Радехів Вишнівської територіальної громади на Ковельщині відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки Володимиру Жолондієвському, який героїчно загинув на Харківщині, захищаючи рідну землю. Меморіальну дошку встановили на фасаді Радехівської гімназії-філії ОЗ «Вишнівський ліцей» Вишнівської сільської ради з нагоди другої річниці від дня загибелі воїна.

Про це повідомили у громаді.

На заході були присутні представники влади, рідні, друзі, вчителі та учні школи, земляки й жителі громади.

Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано матері захисника Катерині та сестрі Наталії.
На урочистій церемонії зі словами вдячності та скорботи виступили сільський голова Віктор Сущик, староста Радехівського старостинського округу Василь Гнатюк, завідувачка Радехівської гімназії Вікторія Пилипчук, однокласниця Володимира Оксана Богуш та брат Богдан Сачук.

Читати ще: У волинському селі перейменували вулицю на честь загиблого на Харківщині військовослужбовця

«Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм нашого захисника у боротьбі за суверенітет і цілісність України. Низький уклін Героєві, який віддав життя за свободу та незалежність нашої держави. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про нього», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus