USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.65 41.95
  • PLN 10.62 10.85

У В’єтнамі кількість жертв тайфуну «Ягі» перевищила 290 осіб

Сьогодні 21:17
На півночі В’єтнаму кількість жертв тайфуну «Ягі» зросла до більш як 290 людей.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Агентство із ліквідації наслідків стихійних лих В’єтнаму у вівторок поінформувало, що в результаті тайфуну «Ягі», повеней та зсувів ґрунту загинула 291 людина, ще 38 осіб вважають зниклими безвісти, а майже 2000 зазнали поранень.

Промислове виробництво у кількох північних провінціях було зупинено, 235 тисяч будинків пошкоджено, понад 300 тисяч гектарів рисових і товарних культур затоплено.

Читати ще: Руйнує цілі села: кількість жертв тайфуну «Ягі» у Мʼянмі зросла до 226

За даними метеорологічного агентства, можливий новий шторм наблизиться до центрального міста Дананг пізно у четвер або вранці в п’ятницю.

Прогнозують, що протягом наступної доби у В’єтнамі депресія (метеорологічна область порівняно слабкого атмосферного тиску) перетвориться на шторм, йдеться у заяві уряду.

Влада видала попередження про шторм у прибережних провінціях, який може викликати сильні дощі у центральній частині країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus