USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

У ВООЗ закликали уповільнити вакцинацію в розвинених країнах

31 Січня 2021 11:46
Прессекретарка ВООЗ Маргарет Гарріс закликала розвинені країни уповільнити існуючі кампанії з вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID-19.



Про це вона повідомила в інтерв’ю BBC, пише ZiK.

За словами Гарріс, у ВООЗ стурбовані тим, щоб препаратів вистачило і менш заможним країнам. Відповідно до даних організації, наразі 95% усіх вакцинацій провели в 10 країнах, у той час як дві країни з низьким і середнім рівнем доходів лише розпочали програми імунізації.

«Ми просимо всі країни, які мають таку можливість: зупиніться, почекайте інші групи країн, де ще не почали вакцинацію. Замість того, щоб охопити вакцинами одну країну, нам потрібно охопити все, і робити це треба разом», – висловилася представниця ВООЗ.

Також в організації розкритикували рішення ЄС щодо заборони на експорт вакцин проти COVID-19 без спеціального дозволу від країн-членів блоку. У ВООЗ зауважили, що подібні заходи не йдуть на користь світової охорони здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Січня 2021 13:33
На тобі небоже, що мені не гоже. Хочуть впарити гівно, на яке нема попиту в розвинутих країнах і щоб ми ще при цьому були їм вдячні.
Астанавитесь Показати IP 31 Січня 2021 17:34
А то умирать перестанут. И Украина первой послушалась!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus