USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У волинських селах планують відремонтувати дороги. Де саме

Сьогодні 09:08
У селах Боратин, Лаврів Луцького району та Столинські Смоляри, Гуща, Сокіл Ковельського району запланували поточні ремонти доріг.

Тендери на ремонти тривають на сайті prozorro.gov.ua. Їх оголосили Боратинська та Рівненська сільські ради.

У Боратині мають виконати поточний ремонт покриття проїзної частини вулиці Спортивної. Очікувана вартість робіт – 4,3 мільйона гривень. Ремонт включатиме улаштування основи зі щебеню, розлив бітуму, улаштування покриттів із гарячих щільних асфальтобетонних сумішей, укріплення узбіч, облаштування з’їздів, перекладання горловин каналізаційних колодязів, встановлення дорожніх знаків, нанесення розмітки.

У Лаврові облаштують під’їзд до кладовища. На це готові спрямувати 365 тисяч гривень. Як вказано в тендерній документації, йдеться про такі роботи: розробка ґрунту екскаватором, улаштування основи з щебенево-піщаної суміші, улаштування вирівнювальних шарів основи з щебенево-піщаної суміші та улаштування покриття з гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші.

У селі Столинські Смоляри відремонтують вулиці Лугову та Молодіжну. Очікувана вартість поточного ремонту вулиці Лугової – 832 тисячі гривень, а вулиці Молодіжної – 1,208 мільйона гривень. Роботи передбачають улаштування дорожніх корит, одношарових покриттів із щебеню та планування узбіччя.

Своєю чергою, в Гущі запланували поточний ремонт вулиць Шкільної (496 тисяч гривень) і Садової (951 тисяча гривень). Там улаштують дорожні корита й одношарові покриття зі щебеню, а також укріплять узбіччя.

Читати ще: Пандуси і пониження на тротуарах: Луцьк робитимуть безбар’єрним

Окрім того, Рівненська сільська рада має намір провести поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування село Сокіл – урочище Острівки. Очікувана вартість цих робіт – 3,380 мільйона гривень. Ремонт передбачатиме улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю, улаштування одношарових покриттів із щебеню та планування узбіччя механізованим способом.

Усі перераховані ремонти мають виконати протягом 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus